top of page
IMG_5615.jpg

BROUWERIJ BEZOEK 2018

UIT LIEFDE VOOR BIER

ZEG JE BUURTBATTLE, ZEG JE BIER. ZEG JE BIER, ZEG JE LEKKER. ZEG JE LEKKER, ZEG JE HERTOG JAN! ZEG JE BIER, ZEG JE NEE; DAN BENDE ZIEK!

Door de brouwers van Hertog Jan kregen wij de prijs geschonken om het winnende team (Bosschestein)  een dagje weg te schenken naar de Hertog Jan Brouwerij in Arcen (Limburg).

 

Aangezien de organisatie ook niet vies is van een frisse Hertog Jan mochten wij ook mee! We vertrokken met een bus vol met Alphenaren naar Arcen. Waar we s'middags aankwamen en gelijk naar de proeverij vertrokken, het eerste Hertog Jan pilsje was een feit! En smaken, dat dezen ze. Na een half uurtje vertoeven op terras waren we aan de beurt voor de rondleiding door de brouwerij. We kwamen op plekken waar iedereen eens zou willen komen, leerden over het gehele brouw proces en op zijn tijd proefde we wat bier. Van Lente bok tot Weizener. Na de rondleiding snel terug naar het terras waar we de middag verder hebben gezeten onder het genot van een bittergarnituur en de nodige biertjes. In de bus reis terug hebben we wel een aantal plas pauzes moeten houden... 

 

Kortom, het was een geslaagde dag!

bottom of page